Történetünk

A ma már 21 éve stabilan, kiemelt értékek mentén működő magyar tulajdonban lévő, az igazi és tartós értékeket fontosnak tartó magánszemélyek és szervezetek tulajdonában lévő Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Zrt., röviden NAF a munka, a munkához való jutás lehetőségének megteremtésével kíván hozzájárulni a hátrányos helyzetű, dolgozni szándékozó emberek megélhetéséhez, önbecsülésük megtartásához és előrelépésükhöz. Nem adományokat gyűjtünk és osztunk szét, hanem az élet egyik legjelentősebb és legszükségesebb területét, a munkalehetőséget kívánjuk biztosítani.

Így olyan ötletek, gondolatok megvalósításán dolgozunk, melyek mind-mind ezt az alapítói célt, missziónkat szolgálják, újabb és újabb munkahelyeket teremtve.

Hisszük és valljuk, hogy a jó ügy hiteles és következetes megvalósítása újabb és újabb hasonlókat teremt fenntartható és minden tekintetben értéket jelentő módon!

Célunk, hogy megismerve bennünket, a termékeinket napról napra egyre többen váljanak Smart-tá és egyben Sweetie-vé hazánkban Magyarországon és szerte a világon egészségük és tudatos fogyasztói magatartásuk fokozása mellett!

Mi, a Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Zrt. (www.naf.hu) vezetői, tulajdonosai folyamatosan keressük a valós, hiteles és kézzelfogható társadalmi felelősségvállalás lehetőségeit, eszközeit.

Így, 2017. nyarán adódott egy lehetőség, hogy belevágjunk a cukormentes, mesterséges adalékoktól, színezőktől, tartósítószerektől mentes édességek készítésébe, és mindezt úgy, hogy kettős célt tudjunk elérni.

  1. Az általunk készített cukormentes édességek önmagukban is társadalmilag hasznosak, hiszen pl. a cukorbetegek, gyermekek nyugodt szívvel fogyaszthatják egészségük megőrzése mellett, akár fogmosás után is.
  2. A termékeink egészséges, ízletes, finom, magas minőségi színvonalon való elkészítését hátrányos helyzetű, megváltozott munkaképességű munkatársaink végzik nagy örömmel és lelkesedéssel.

Így hát létrehoztuk a Smart Sweetie területünket, mely jelenleg 3 fő foglalkoztatását teszi lehetővé és egyben teszi szükségessé.

A Smart Sweetie egy dinamikusan fejlődő brand, márkanév a cukormentes cukorkák piacán.

Hisszük, hogy valós felelős szülői szükségleteket, igényeket kell, hogy kielégítsünk a termékeink előállításával.

Minden felelős szülő feltette már magának a kérdések kérdését, hogy milyen édességet adjon, merjen adni gyermekének, saját magának, mely a finom íze mellett nem károsítja gyermeke és önmaga egészségét.

Mitől válhat egy felelősen gondolkodó, gyermekét és önmagát szerető és tisztelő szülő, nagyszülő Smart-tá és egyben Sweeti-vé gyermeke és önmaga szemében és lelkében? Sok mindentől, de egytől biztosan, ha tudatosan és felelősen választ gyermeke számára édességet, egészséget nem károsító édességet.