Küldetésünk

A ma már 21 éve stabilan, kiemelt értékek mentén működő magyar tulajdonban lévő, az igazi és tartós értékeket fontosnak tartó magánszemélyek és szervezetek tulajdonában lévő Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft, röviden NAF a munka, a munkához való jutás lehetőségének megteremtésével kíván hozzájárulni a hátrányos helyzetű, dolgozni szándékozó emberek megélhetéséhez, önbecsülésük megtartásához és előrelépésükhöz. Nem adományokat gyűjtünk és osztunk szét, hanem az élet egyik legjelentősebb és legszükségesebb területét, a munkalehetőséget kívánjuk biztosítani.

Így olyan ötletek, gondolatok megvalósításán dolgozunk, melyek mind-mind ezt az alapítói célt, missziónkat szolgálják, újabb és újabb munkahelyeket teremtve.

Hisszük és valljuk, hogy a jó ügy hiteles és következetes megvalósítása újabb és újabb hasonlókat teremt fenntartható és minden tekintetben értéket jelentő módon!

Célunk, hogy megismerve bennünket, a termékeinket napról napra egyre többen váljanak Smart-tá és egyben Sweetie-vé hazánkban Magyarországon és szerte a világon egészségük és tudatos fogyasztói magatartásuk fokozása mellett!