A tudatos vásárló

A tudatos vásárlás ma többet jelent annál, hogy képviseljük és érvényesítjük saját jogainkat és érdekeinket. Fontos, hogy etikailag és környezetileg is tudatosak legyünk, ami azt jelenti, hogy saját magunkon túl másokra is tekintettel vagyunk. Mi azt gondoljuk, hogy termékeinkkel a tudatos vásárlókat támogatjuk, olyan fogyasztói döntést hozhatunk a SmartSweetie termékek megvásárlásával, amelyekkel nem csak mi járunk jól, hanem – fogalmazzunk egyszerűen – a világ is.

Cukorkáink alapvető értékeket tükröznek: hitünket az egészséges táplálkozásban, a társadalmi felelősség vállalást a foglalkoztatásban, a méltányosságban, az ökológiai felelősségben.

Fogyasztói társadalomban élünk, szokták mondani.
Ez valami olyasmit jelent, hogy a gazdaság, de a társadalom is jórészt a fogyasztás körül szerveződik. A vállalatok igyekeznek kitalálni, vagy még inkább befolyásolni azt, hogy mi tetszene a fogyasztóknak, hiszen végső soron ez a piaci siker záloga. De a fogyasztás már jóval több, mint egyszerű gazdasági tevékenység: társadalmi, kulturális, sőt pszichológiai jelentőséggel bír. A reklámok és a kereskedelmi média manapság jobban befolyásolja azt, hogy mit gondolunk, hogyan beszélünk a világról személyes identitásunk pedig gyakran kibogozhatatlanul összefonódik a vásárolt termékek imidzsével.

Minden embernek szüksége van arra a tudatra, hogy amit csinál, annak értelme, értéke van.

Mi a valódi értelme és értéke SmartSweetie termékeknek?

  • Cukorkáink egészséges édességek, amit bátran fogyaszthatód és gyermeked is!
  • Plusz vitamin forrás!
  • Megváltozott munkaképességű dolgozóink állították elő!
  • Ezzel támogatod foglalkoztathatóságukat!
  • Előállításuk során különösen figyeltünk a környezetünkre!
  • Vásárlásoddal a hazai kereskedelmet támogatod!
  • Magyar kézműves termék!